sâmbătă, 23 iulie 2011

Rapid încheie stagiul austriac în compania scoțienilor de Dunfermline

Giuleștenii dispută în această seară (ora 19:30, un ceas mai târziu acasă, în direct la DigiSport) seria jocurilor de verificare din cadrul turneelor de pregătire întreprinse în Austria (două „etape”) și Estonia. Ultimul adversar al „alb-vișiniilor” este Dunfermline Athletic FC, echipă scoțiană nou-promovată în prima ligă. Partida se va juca la Bischofshofen, la o distanță de aproximativ 40 km de reședința de la Leogang a rapidiștilor.

Răzvan Lucescu va avea, în sfârșit, la dispoziție tot lotul din „dotare”, după ce la hotelul Löwenhof și-a făcut apariția, acum trei zile, și Rui Duarte, iar Teixeira și Surdu au intrat în programul normal de pregătire. În această dimineață, jucătorii au avut liber, după ce ieri au mai efectuat două antrenamente tari. Mâine, înaintea plecării spre țară (sosirea la Otopeni este prevăzută imediat după miezul nopții) este programată, la Leogang, o ultimă ședință de pregătire.

Rapid va debuta în noul campionat duminică, 24 iulie, ora 18:30, la București, în compania aceluiași adversar întâlnit și în prima rundă din campionatul anterior (2-0 atunci pentru giuleșteni), FC Vaslui.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu