sâmbătă, 23 iulie 2011

Goluri, în premieră, Burcă și Apostol: 4-1 cu Dunfermline

Rapid a încheiat cu o victorie, 4-1 (2-0) în fața scoțienilor de la Dunfermline, testele din perioada pregătitoare. A fost cel de-al șaptelea meci de verificare disputat de elevii lui Răzvan Lucescu, care au câștigat de cinci ori și au pierdut în două rânduri.

Meciul de la Bischofshofen n-a fost chiar un galop de sănătate, gălăgioasa formație scoțiană punând ceva probleme până la deschiderea scorului, reușită de Herea, din penalty (min. 34 - henț în careu comis la o centrare a lui Deac). Imediat a venit și golul doi, marcat de Grigorie, din centrarea aceluiași Deac (min. 37) și repriza s-a încheiat cu avantaj de două goluri pentru români.

Burcă a înscris în premieră pentru Rapid, la o lovitură liberă, din lateral dreapta, executată de Grigorie (min. 59), Apostol trecându-și și el numele pe lista marcatorilor, pentru prima oară, cu un lob elegant, din afara careului (min. 88). Între timp însă, scoțienii reduseseră scorul la 3-1, după un balon trimis de la distanță în „transversală” și reluat din apropiere, în poarta lui Straton, de către Willis (min. 79). Ca o altă premieră ce merită consemnată, Teixeira a debutat în tricoul alb-vișiniu. Rapid: Coman (68 Straton) – Crețu (62 Rui Duarte), M. Antonio/cpt., Burcă, Ezequias (68 Božović) – Grigorie (68 Apostol), N. Grigore (68 Alexa), Herea (68 Teixeira) – Deac (55 Surdu), Pancu (68 Cassio), Sburlea (55 Roman).

Mâine seară, delegația rapidistă (care lasă în urmă răcoarea din ultimele două zile, din Austria, unde aveai impresia ca vine toamna!) va da piept, din nou, cu canicula de la București.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu