sâmbătă, 23 iulie 2011

Al șaselea test al verii: Rapid – Dinamo Moscova

Giuleștenii reiau seria jocurilor de verificare din cadrul stagiilor de pregătire întreprinse în Austria (de două ori) și Estonia.

Mâine (luni 11.07), în Austria, de la ora 15:30 (16:30 acasă), echipa antrenată de Răzvan Lucescu și Marian Rada înfruntă formația rusă Dinamo Moscova, în ceea ce se constituie al șaselea test al acestei veri, după 1-2 cu Karpatî Lvov, 1-0 cu Maccabi Haifa, 2-1 cu Austria Viena, 2-0 cu Wisla Cracovia și 2-1 cu KRC Genk.

Ieri, la prânz, „alb-vișiniii” s-au întors în Tirol, după turneul câștigat la Tallinn, iar astăzi au avut zi plină, cu două antrenamente. Doar Surdu și Teixeira nu s-au pregătit în regim normal, primul acuzând încă o întindere (care nu i-a permis să joace în Estonia), al doilea având de recuperat deficitul la capitolul pregătire fizică.

Joi, 14 iulie, de la ora 19:30, este programat ultimul meci al rapidiștilor, adversarul urmând să se aleagă între Dunfermline Athletic F.C. (Scoția) și Sparta Praga (Cehia). Pe 15 iulie, seara, este prevăzută întoarcerea acasă a delegației giuleștene.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu